Ako posielame rastliny cez eshop | landart.sk

Ako balíme rastliny objednané cez eshop?

Každá prijatá objednávka je pre nás dôležitá a každej z nich venujeme dostatok času a starostlivosti pri výbere a balení. Ako to u nás funguje? Odkiaľ k vám naše produkty cestujú?

V našom záhradnom centre máme nespočetné množstvo menších aj väčších rastlín, ktoré čakajú na svoje nové miesto. Všetky produkty, ktoré vidíte u nás na eshope, predávame aj u nás na kamennej predajni v Trenčíne. Základná starostlivosť je veľmi dôležitá a určuje práve to, či daná rastlina môže vycestovať do sveta. Každá rastlina má iné nároky a nie je to vždy jednoduché, avšak naše záhradníčky sa im snažia vo všetkom vyhovieť.

Výber tovaru

Po prijatí objednávky dievčatá v centre vyberú tie najsilnejšie a najkrajšie rastliny, ktoré sú do balíka najschopnejšie. Pred samotným balením vždy dbáme na závlahu. Rastlinka bude cestovať pár hodín v tme a bez vody, preto ju treba na cestu poriadne pripraviť.

TIP: Takmer všetky naše produkty majú na eshope reálne fotky, ak si však chcete byť istí, aká rastlina vám príde, prípadne si vybrať z viacerých - náš tím vám ho rád odfotí

Ako balíme?

Takto nachystané rastliny putujú do dielne, kde ich preberú naši chlapci z eshopu. Niekedy posielame jednu rastlinu, niekedy sa v balíčku objaví viac kusov. Preto treba balenie vopred premyslieť. Vždy balíme veľmi starostlivo a ohľaduplne k živému tovaru. Každá jedna si nájde svoje miesto, tak aby zase nepoškodila tú druhú. Pevne ich ukotvíme a balíček vystelieme pilinami alebo vzduchovými vankúšikmi. Pri preprave by mali rastliny ostať bezpečne na rovnakom mieste.

Nie vždy vám domov príde typický balíček. Nemusíte sa báť, rastlina v ňom je určite v poriadku. Občas sa stane, že musíme zapojiť trošku viac fantázie a tvar balíčka nezodpovedá tvaru objednanej rastliny. Na balenie používame častokrát použité kartóny a fólie, snažíme sa všetok materiál používať viackrát a nevytvárať viacej odpadu ako je nutné.

 


Posielanie balíka

Aby sme rastliny príliš nestresovali a nevystavovali zlým podmienkam, balíčky zasielame vždy v pondelok až stredu. Ak si objednáte rastliny cez víkend určite sú hneď začiatkom týždňa u vás doma. Ak by ste objednali v strede týždňa, tovar odoberieme z predaja a rezervujeme, odošleme ho však až v pondelok. Vždy sa chceme vyhnúť prestojom v depe prepravnej spoločnosti. Doprava je pri každej rastlinke iná, vždy ju urči jej veľkosť a váha. Preto v prípade potreby odporúčame kontaktovať chlapcov z eshopu, ktorí zodpovedia všetky vaše otázky. 

landart s. r. o., Zlatovská 2193/33, Trenčín 911 05, 0910522454, eshop@landart.sk