​Záhrady s Egoé life | landart.sk

​Záhrady s Egoé life

Ako sa hovorí, záhrada predstavuje vysunutú obývačku. Nie je však jednoduché nájsť ten správny záhradný nábytok, ktorý by zvládol všetky poveternostné podmienky bez „ujmy“. Sme presvedčení, že práve jedinečné a kvalitné modely od Egoé life sú tou správnou voľbou.


Čo je Egoé life?

Egoé life sa zaoberá výrobou nábytku – mobiliár do exteriéru. Vzniklo ako nápad dizajnérov firmy mmcité vytvoriť nábytok, ktorý by priniesol nadčasový dizajn a kvalitné prevedenie aj do súkromných záhrad. Jedinečné kolekcie prinášajú rôznorodé nábytky s obrovským výberom prevedení a možnosť zasiahnuť do finálnej úpravy a vytvoriť tak nábytok práve podľa ich budúceho majiteľa.  Kolekcie obsahujú stoly, stoličky, lavičky, lehátka a všetky prvky, ktoré k záhrade alebo terase patria. V ponuke nechýba ani štýlová exteriérová lampa, gril, nemý sluha, paraván alebo držiak na lyže a bicykle.

Štýlová exteriérová lampa LASO a vešiak SALTO

K výrobe sú používané kvalitné materiály akými sú oceľ, hliník a jeho zliatiny, drevo a HPL. V kolekciách pre súkromné priestory sa objavuje exteriérová (outdoorová) sieťovina Batyline® a rôzne látkové prevedenia odolávajúce vonkajšiemu počasiu.

Oceľ, používaná prevažne na nosných konštrukciách modelov, je ošetrená vrstvou zinku a vypaľovanou farbou v odtieňoch RAL a je vysoko odolná voči hrdzaveniu. Exteriérový nábytok Egoé life ponúka širokú škálu možností pri výbere farieb RAL, ale i outdoorových látok a sieťovín. Rôznymi kombináciami tak vznikajú personalizované prevedenia unikátnych kusov nábytku.

 Kolekcia BISTROT, hojdacia stolička HOPE a kolekcie LIMPIDO

Drevené časti modelov sú zhotovené z dreva – agát, thermo-jaseň, jatoba, smrekovec a ipe. Všetky tieto drevá je možné ošetriť podľa požiadaviek konečného majiteľa olejom.

Mobiliár Egoé life je zhotovený nielen pre súkromný priestor - rodinné záhrady. Konštrukčné a materiálové riešenia ponúkajú široký výber pre reštaurácie, hotely či športoviská. Pre verejný priestor je vytvorený samostatný nábytok, ktorý sa vzdáva jemnejších materiálových textúr – sieťovina a textílie, čím vznikajú naozaj odolné modely do parkov, námestí, ulíc alebo amfiteátrov.

Nábytok do záhrady podľa vás

Mohutný alebo jemný, ťažší alebo ľahší, stohovateľný alebo nestohovateľný. Okrem dreva či RAL odtieňu je možné si vybrať aj podľa veľkosti, prípadne ukladania nábytku - stohovateľnosť ušetrí priestor, keď práve nábytok nevyužívate.

K robustnejším kolekciám patrí LAUREDEPREVA, naopak jemné modely sú TINABISTROT či BISTROT BAR. Stohovateľný nábytok oceníte hlavne vtedy, keď máte málo priestoru alebo máte veľa nábytku pre špeciálne príležitosti. Využiť to môžete pri stohovaní ležadiel ALVA mimo sezóny alebo po rodinnej akcii so stoličkami a lavičkami kolekcie BISTROT.

 Ležadlá z kolekcie ALVA

Vedeli ste, že aj nábytok môže v záhrade pôsobiť monumentálne?

Ak hľadáte do záhrady neprehliadnuteľný prvok, ktorý upúta pohľad, vzdušná kolekcia LIMPIDO - predovšetkým pri výrazných RAL odtieňoch - sa stane stredobodom vašej záhrady. Má celokovovú konštrukciu a svojský oblý tvar a je pomerne mohutná.

Výrazné farebné prevedenie lavice v kombinácii tmavej farby lavičky modelov z kolekcie LIMPIDO

Nápadná lavička či kreslo môže byť umiestnené v zákutí a vytvoriť ďalšie miesto na sedenie a zväčšiť tak využívaný priestor záhrady. Rovnako zaujmú modely LAUREDEBARKA.

Dokonalé súkromie si môžete vytvoriť s paravánmi MARIO v rôznych rozmeroch, priestor môžete „doťuknúť“ exteriérovou lampou LASO a nemým sluhom alebo vešiakom kolekcie SALTO.

Záhradný nábytok aj pre deti

Kolekcia MINI VERA je celá venovaná práve detskému nábytku do exteriéru. Záhradné lavičky, stoličky a stoly sú prispôsobené pre veľkosti malých ratolestí. Modely sú pevné a stabilné, odolné voči používaniu a opotrebeniu. Na výrobu boli použité materiály – HPL, drevo a oceľ, ktoré možno hravo farebne nakombinovať. Ak máte neposedné deti, kolekcia MINI VERA ich nadlho usadí.

Detský exteriérový nábytok MINI VERA

Zábavu si užijú aj so sedacími vakmi VAGO z nepremokavej látky. Vaky dobre zapadnú do detských stanov, kde drobcom doprajete mäkučké pohodlie.

Grilujte štýlovo

Grilmajstrov jednoznačne zaujmú grily a ohniská BACK TO FIRE. Prenosné ohnisko má jednoduchý pôdorys kruhu alebo štvorca. Síce je menších rozmerov, no dokáže vytvoriť veľmi príjemnú a teplú atmosféru. Na malé, no zato šikovné ohnisko sa dá umiestniť rošt/y a špeciálna kotlíková sada zhotovená priamo preň.

 Štvorcové ohnisko BACK TO FIRE

Chutné pokrmy viete pripraviť na griloch v troch veľkostiach – malý, stredný a veľký. Všetky tri modely majú bočné poličky s rozličným spôsobom uchytenia.

Niečo pre športovcov

Aj pre vášnivých cyklistov a lyžiarov sa nájde nejaký ten kúsok. Stojan na lyže alebo bicykle CABRA zapadne do priestorov vašich horských chát, kde radi trávite voľné chvíle a užívate si relax. Stojany obsiahnu naraz až 14 párov lyží alebo 10 bicyklov. Ak však potrebujete ušetriť miesto, môže byť vhodným kandidátom na uschovanie lyží nástenný stojan JELEN, ktorý môžete mať umiestnený v interiéri alebo exteriéri. Nemusíte sa báť, že by ste si poškodili lyže alebo bicykle, pretože odkladacie miesta sú z pryže- kaučukovej gumy.

 Stojan CABRA pre bicykle alebo lyže

K niektorým modelom je dostupný aj doplnkový sortiment. Patria sem (pri vybraných typoch) ochranné obaly, zmäkčovadlá, podrúčky, sedáky, vankúše a iné. Samozrejme, nie je vylúčené exteriérový nábytok umiestniť aj v interiéri. 

landart s. r. o., Zlatovská 2193/33, Trenčín 911 05, 0910522454, eshop@landart.sk