​Pohodlný a štýlový záhradný nábytok do podnikov | landart.sk

​Pohodlný a štýlový záhradný nábytok do podnikov

Otvárate podnik s vonkajším priestorom alebo robíte vnútorné úpravy a hľadáte ten správny nábytok a doplnky? Ak chcete byť iný, atypický, nábytok kolekcií Egoé life tento efekt rozhodne zaručí a zákazníci sa budú radi vracať posedieť si na týchto pohodlných nábytkoch – mobiliároch.

Jedinečný exteriérový nábytok

Modely v kolekciách Egoé life sú na trhu iné tým, že ponúkajú zákazníkom možnosť kombinácie farieb. Často sa v rôznych katalógoch stretávame s rovnakými typmi záhradného nábytku, ktoré nie sú obzvlášť ničím zaujímavé a sú fádne.

Kúsky nábytku Egoé life sú zhotovené z kvalitných materiálov, ktoré veľmi dobre odolávajú nielen vonkajším poveternostným podmienkam, ale i opotrebovaniu. Modely môžu byť celokovové alebo v kombináciách s drevom alebo textíliou určenou pre exteriéry. Vzorkovníky majú pomerne širokú možnosť rôznych farebných kombinácií, čím sa môže práve váš podnik stať jedinečným.

Kombinácia exteriérového nábytku RADIUMSPULKATINA a MOJA

Nábytok do podnikov – reštaurácie, kaviarne, cukrárne, bary či bistrá

V ponuke sú modely vhodné pre reštaurácie s ľahkým a stohovateľným nábytkom (predovšetkým stoličky), čo ocenia najmä stánky s rýchlym občerstvením.

Kolekcia BISTROT BAR umiestnená vo verejnom priestore

Hovoríme o modeloch kolekcie TINA alebo BISTROT či BISTROT BAR, ktorý pozostáva z barového stola a barovej stoličky. BISTROT BAR je dobre využiteľný aj pri rôznych spoločenských akciách – festivaly, koncerty.

 Posedenie na terase s kolekciou TINA

Elegantnejšie kúsky nábytku možno využiť pri slávnostnejších príležitostiach akými sú svadby a spoločenské akcie. Pre tieto typy podujatí sú vhodné kolekcie AXIS a LAUREDE.

Menej formálne, zato vkusné modely ponúka kolekcia CORA. Ide o stoly a stoličky s jemnejšou konštrukciou, ktoré sú ľahko prenosné. Stohovateľnosť stoličiek je samozrejmosťou pri všetkých modeloch kolekcie.

Kolekcia CORA vo verejnom priestore

Zákazníci si iste zamilujú hojdaciu stoličku HOPE. Áno, je to stolička a zároveň sa na nej môžete pohojdávať pri čítaní vašej obľúbenej knižky či pri pití kávičky. Stolička HOPE si nájde svoje uplatnenie v reštauráciách, knižniciach alebo kaviarňach. K stoličke patrí zmäkčovadlo – zmäkčujúci podsedák.

Pevnú a nezničiteľnú konštrukciu – celokovovú, má kolekcia LIMPIDO s jedinečným dizajnom, ktorý rozhodne zaujme. Transparentný vzhľad a vhodná farebná kombinácia upútajú pohľady zákazníkov, ktorí budú rozhodne chcieť vyskúšať, ako sa sedí na modeloch kolekcie LIMPIDO. Zahŕňa dvoj a trojmiestne lavičky a lavice, kreslo a stolík / taburetku.

 Farebné vyhotovenie kolekcie LIMPIDO

Pre špecifické priestory ladené do jemných štruktúr, ktoré môžu byť určené ženskej verejnosti, odporúčame kolekciu MÁJ. Pôsobí romanticky a je naozaj veľmi pohodlná. Všetky kolekcie sú síce odolné voči vplyvom počasia, no i napriek tomu je možnosť nábytok zakryť ochranným návlekom.

Romantická exteriérová sedačka so stolíkom z kolekcie MÁJ

Jeden veľký priestor s paravánmi MARIO nebude problém rozdeliť a tak vzniknú rôzne zóny a súkromnejšie sedenia. Dobre poslúžia i pri oddelení sedenia od komunikácie alebo ako bariéra oddeľujúca hranice pozemkov. Ľahko s nimi docieliť cielený smer trasy.

Exteriérový paraván MARIO vytvárajúci súkromie

Prevádzky s väčšou plochou môžu ponúknuť svojim zákazníkom pohodlné kreslá a sedačky kolekcie MOJA doplnené o konferenčné stolíky. Modely sú pomerne variabilné čo sa týka možností podrúčiek, ktoré v sebe skrývajú odkladacie priestory pre noviny alebo časopisy k rannej kávičke.

Netradičné modely exteriérového nábytku

Rozhodne k nim radiť kreslo kolekcie RADIUM s ohýbanou nosnou konštrukciou. Dominantnou časťou tohto modelu a taburetiek/stoličiek je bočná plocha nahrádzajúca nožičky. Kreslo pôsobí pomerne extravagantne a je doplnené o drevené prvky.

Kolekcia RADIUM s taburetkou a extravagantným kreslom do exteriéru

Ďalším netradičným modelom je kreslo PREVA na jednej nohe. Celkové sedenie na tomto kresle s podrúčkami je veľmi pohodlné. Podobne ako ostatné modely od Egoé life, aj PREVA sa dá kombinovať s inými modelmi.

Detský nábytok pre exteriér škôlok i detských centier

Pri prevádzke podnikov typu reštaurácie, cukrárne a kaviarne, by nemal v dnešnej dobe chýbať detský kútik, ktorého samozrejmosťou je práve nábytok vyhovujúci deťom. Jeho materiálové vyhotovenie je často plastové, ľahko sa zlomí a opotrebuje. Detský nábytok MINI VERA je zhotovený z odolných materiálov, s dostatočnou odolnosťou nielen voči používaniu, ale i exteriérovým podmienkam. Nie je však vylúčené použitie v interiéri.

Detský exteriérový nábytok MINI VERA

Osvetlenie a vešiaky v priestoroch podnikov

Moderná lampa kolekcie LASO s LED pásikmi pre záhrady a terasy súkromných prevádzok alebo rodinných záhrad. Lampy sú zhotovené z troch častí, ktoré sa dajú kombinovať a tak sa z vysokej lampy môže stať nízka. Fotoluminiscenčná farba po obvode svietiacej plochy zaručuje osvetlenie po dobu 5 hodín v tme.

Exteriérová LED lampa s prívodovým káblom z kolekcie LASO

Majitelia podnikov, kde sa zákazníci môžu usadiť, by mali myslieť i na doplnkové potreby zákazníkov. Na mysli máme odkladacie priestory – odkladacie stojany. Kolekcia SALTO ponúka štýlové vešiaky a nemého sluhu, ktorý má odkladacie priestory v rôznych výškach a tak si odloží veci aj škôlkar.

Moderný vešiak a nemý sluha z kolekcie SALTO

Dokonale príjemné prostredie vo vašej kaviarni, cukrárni alebo reštaurácii hlavne s vonkajšími priestormi doplnia rastliny.

landart s. r. o., Zlatovská 2193/33, Trenčín 911 05, 0910522454, eshop@landart.sk